Home

Laatste update: 05.12.2017

Welkom op de website van Clan of Rebels,


Uiteraard zal ik eerst even iets over mezelf vertellen.
Ik ben >> Karin van Wijngeeren <<
Karin
was 35 jaar getrouwd met mijn lieve man Tonny van wie ik in 2014 helaas afscheid moest nemen. Ik heb 2 inmiddels volwassen zonen, 2 lieve schoondochters en twee schatten van kleinkinderen. Ik woon met mijn honden in Twello, een gezellig plaatsje tussen Apeldoorn en Deventer.

Hoewel ik zelf niet met huisdieren ben opgegroeid was er altijd de grote wens ooit zelf een hond te hebben en ik zou nu niet meer zonder willen. Sinds ons trouwen zijn honden altijd deel van ons leven geweest.

Onze eerste twee honden waren Golden Retriever, Asta werd bijna 15 en Tina 14, het waren twee fantastische vrienden die nooit zullen worden vergeten. Van onze laatste Golden, Sandy, hebben we inmiddels ook afscheid moeten nemen, zij werd 13 en ook zij zal voor altijd in mijn hart verder leven.

Karin


Boris

In 1997-98 heb ik een trimopleiding gevolgd en run sindsdien met veel plezier mijn eigen trimsalon in Twello. Al tijdens mijn opleiding hadden de Terriers mijn absolute voorkeur en was ik erg gecharmeerd van de West Highland White- en de Schotse Terrier, heb specialisatiecursussen en workshops van de Westie, Schot en de Cairn gevolgd.

In 2000 deden twee Westies hun intrede in huize Wijngeeren. Na af en toe wat showtjes te hebben gelopen met altijd wel uitmuntende resultaten had ik inmiddels mijn kennelnaam “Clan of Rebels” aangevraagd en werd uiteindelijk mijn eerste nestje geboren.

In 2003 werd de eerste Schot, onze Noa, aan het hondengezelschap toegevoegd. Ik was gelijk als een blok gevallen voor dit ras, een Schot heeft toch iets bijzonders. Ze zijn supereigenwijs, zeer zelfstandig, vaak wat gereserveerd naar vreemden toe maar zeker niet bang en toch zeer aanhankelijk naar de baas, ze zijn gemakkelijk te houden en niet veeleisend maar houden van beweging, het zijn immers van oudsher grondhonden die dassen en vossen uit hun holen moesten jagen, honden met een taak! Als je een schot zomaar een hond noemt dan doe je hem te kort, hij heeft wel 4 poten, een staart en hij blaft maar qua karakter is hij een echte Gentleman en wenst met enig respect te worden behandeld! Kortom, een grote hond in een kleine verpakking!

Ik vind de Schotse Terrier een geweldig ras en voor mij geld zeker:
”Eens een schot, altijd een schot”!
Falco auf dem ASW

Disclaimer:
Wij hebben op onze website verschillende links naar andere websites geplaatst. Wij willen benadrukken dat wij geen invloed hebben op het ontwerp en de inhoud van deze gelinkte websites en wij distanceren ons van externe links van derden.


Today:
11
Yesterday:
19
Total:
50.639
Online:
0


^TOP
Copyright © clanofrebels.nl